Zharmonizujte svoj domov mandalou: Vyzdobte si zaujímavým motívom steny i nábytok! 05.May,2019

Dodajte svojmu interiéru výnimočný ráz a originálny akcent, ktorý zároveň vnesie do vášho domova pokoj. Stavte na magickú silu mandaly, vytvoriť si ju môžete aj sami!

Že ste o tomto obrazci nepočuli? Spojenie kruhu a štvorca, ktoré symbolicky harmonizuje nekonečno a vnútorné sily, poukazuje na spätosť človeka a zeme. Existujú rôzne druhy mandál – očisťujúce i posilňujúce určité vlastnosti a jednotlivé oblasti nášho života. Ak by sme mandalu poňali veľmi všeobecne, ide o diagram, ktorý ukazuje premenu chaosu na harmonickú formu.

Ak je vaša myseľ v jednom kole, spomaľte a vneste do vášho života pokoj prostredníctvom mandaly. Oživiť pestrofarebným motívom mandaly môžete steny i zariadenie vašej domácnosti. Skvelým tipom na zmenu vášho interiéru môžu byť byť nielen tapety s motívom mandaly, ale aj šablóny na maľovanie. Dokážete si nimi vyčarovať výnimočnú atmosféru, vďaka ktorej dostane každá miestnosť jedinečný ráz. Môžete ich použiť na steny i nábytok a vytvoriť si doma neopakovateľné miesto, kam sa budete radi vracať. Ich použitie je maximálne jednoduché a zvládne ho každý behom chvíľky.

Mandalová stena ako výnimočný prvok vašej domácnosti

Povedzte áno stene s mandalou! Nemusíte tapetovať, ani objednávať rôzne obrazce na stenu, perfektne si vystačíte s jednou šablónou, ktorá dokáže vytvoriť naozaj pútavý efekt. Hodí sa do všetkých typov domácností. Minimalisticky zariadených interiérov, romantických domácností i tradične ladených priestorov s prvkami časov minulých.

Mandala má skvelú vlastnosť - hodí sa do akéhokoľvek priestoru, dokáže ho efektívne zharmonizovať a vniesť doň relaxačnú atmosféru. Čo je však najlepšie, šablónu môžete použiť viackrát. Vytvoriť krásny prvok mandaly môžete na jednej stene, viacerých múroch, môžete ju namaľovať na nábytok, efektne ukáže v obývačke, v spálni i v predsieni. Aby ste vytvorili v každej izbe originálny motív, môžete farby rôzne kombinovať. Zakaždým vytvoríte malé jedinečné dielo!

Pustite uzdu fantázie, kreativite so šablónami sa medze nekladú

Stačí vám jediná šablóna so vzorom mandaly! Vymaľujte magickou mandalou nielen steny, ale spestrite ňou aj dvere či zrkadlo, výsledný efekt bude rozhodne stáť za to. To, ako šablónovými dekormi vymaľujete priestor, je len na vás. Do spálne použite jemnejšie tóny, v obývačke pokojne stavte na dominantné farby, ktoré si získajú všetku pozornosť. Ak plánujete mandalou oživiť pracovňu, výrazné odtiene len stimulujú vaše nápady a samotný výkon. Nebojte sa miešať, kombinovať a vytvárať neopakovateľné obrazce. Ak si budete chcieť vyzdobiť mandalou aj detskú izbu, pokojne zavolajte vašich malých pomocníkov a užite si so šablónami kopec zábavy! Zapojte ratolesti do samotnej výzdoby, maľovanie farbami deti zbožňujú, a ak si vytvoria obrázok vlastnými silami, bude sa im to rátať oveľa viac!

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu