Vyzdobte si interiér fotkami, diplomami alebo rôznymi certifikátmi – jednoducho ich zaveste na stenu 26.Oct,2018

Keď sa povie „útulný domov“, všetci si predstavíme záplavu pozitívnych farieb a nádherných dekorácií, ktoré sú spolu dokonale zladené.

Útulnosť sa ukrýva aj za kúzlom izbových rastlín, ktoré dodávajú nielen kyslík, ale aj prečisťujú ovzdušie a vnášajú trochu prírody tam, kde všetko obklopuje elektronika. Sú to aj koberce, závesy, množstvá ozdobných vankúšikov, ale aj vôňa čerstvo pomletej kávy. Vrcholom „pravej“ útulnosti sú však naše spomienky v krásnych rámoch - zavesené na stenách.

Fotorám bol, je a vždy bude „in“

A viete prečo? Rámy ako také sú v obľube už od čias rôznych panovníkov, kráľov a pekných princezien. Už vtedy vedeli, aký efekt s ním vytvoria na chladných a studených stenách veľkého paláca. Vtedy ešte nepoužívali rôzne farby na steny ako my dnes. Museli si vystačiť iba s tým, čo mali. Začali si vyrábať nádherné umelecké diela v podobe prekrásnych rámov, do ktorých si vkladali svoje portréty. Čím krajší bol rám, tým hodnotnejšie obraz vyzeral a o to väčšia hrdosť sálala vo vzduchu. Každý, kto zavítal na návštevu, sa s veľkým obdivom promenádoval po paláci a s údivom pozoroval všetku pýchu, históriu a iné trofeje. Bolo to niečo, čo reprezentovalo celú ich rodinu. Každý hosť si vedel vytvoriť svoju mienku a názor na obyvateľov žijúcich v príbytku.

Dnes už máme každý vlastný „palác“. Je to náš domov. Miesto, kde sa cítime najlepšie a kde vládne pokoj, harmónia a detský smiech. Tu sme našli teplo, ktoré nás hreje ako na tele, tak aj na duši. Všemožne sa snažíme vytvárať si v ňom také podmienky, aby sme sa čo najpríjemnejšie cítili a priznajme si, že najradšej sme, keď sme všetci spolu. Práve tieto vzácne momenty si často zvečňujeme, fotíme sa, zabávame a následne spomíname.

Najlepšie si naše nezabudnuteľné chvíle uctíme a pochválime sa s nimi – ako inak – vo fotorámoch, a to nielen na policiach. Najviac na očiach sú tie na stenách.

Klip rámy sú vhodné do domácností, škôl či kancelárií

Kto nechce pútať pozornosť farbami alebo tapetami, vsadí to na fotorámy. Sú veľmi vkusné a efektné. Je to presne ten doplnok, ktorý by u vás nemal chýbať. Každá „zabývaná“ domácnosť ich má hneď niekoľko. Nielen fotografie svojich ratolestí, ale aj nezabudnuteľné momenty strávené na dovolenke, či napríklad také svadobné fotografie, ktoré sa vyskytujú azda v každej spálni. Pokiaľ si myslíte, že chýba vášmu domovu akýsi „duch“, vyskúšajte si zavesiť na stenu v klip rámoch niektoré vaše vzácne fotografie a uvidíte, ako jednoducho a rýchlo docielite obdiv od každého, kto k vám zavíta.

Nielen u vás doma, ale aj na školách a iných verejných priestranstvách, v nemocniciach alebo v úradných budovách – rámy na stenu sú žiadané všade. Vystavte na obdiv svoje úspechy, diplomy alebo certifikáty a pokojne sa pochváľte! Nech to všetci vidia! Okrem skvelého pocitu tak zdekorujete svoje prázdne steny a výrazne zútulníte celý priestor.

Hliníkové rámy

Hliníkové rámy na fotky sú vyrábané z kvalitných materiálov a sú ako stvorené pre vaše cenné fotografie. Pevné a trvácne plexisklo je bezpečné a odolné i voči prípadným pádom. Jednoduchá manipulácia a možnosť zavesenia vertikálne aj horizontálne, vám uľahčí prácu s nimi. Rôzne rozmery, šírky, hrúbky a aj farby vás presvedčia, že všetko môže byť presne podľa vašich predstáv. Keď si chcete vytvoriť malú súkromnú „galériu“, treba byť aj trochu nároční. Cena často nenahradí ani nevyjadrí skutočnú hodnotu veci. Čím viac fotorámikov máte, tým farebnejší a krajší bude aj svet okolo vás. Obklopte sa tým, čo milujete. Pohľad na to vám zakaždým zahreje dušu.

POZRITE SI NAŠU PONUKU RÁMOV 

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu