Cíťte sa doma ako na dovolenke: Pomôžu vám tropické motívy a štýl urban jungle! 03.Jul,2019

Túžite prísť domov a cítiť sa ako v raji plnom zelene? Stavte na interiér urban jungle! Nejde o žiaden módny výstrelok, život medzi rastlinami v záplave pestrých farieb vdýchne každému domovu pozitívnu energiu.

Odjakživa ste túžili žiť v súlade s prírodou, no milujete aj typický ruch veľkomesta? Ak si neviete predstaviť život bez upokojujúcej zelene, oživte ňou vaše steny! Tropické motívy sa hodia takmer do každého interiéru, vnášajú doň pozitívnu atmosféru a opticky ho zaplavia životodarnou energiou.

Ak nechcete mať rastlinné motívy len na múroch, stavte na živé zelené rastliny. Silu tohto naturálneho štýlu umocníte, keď izbové rastliny doplníte ďalšími vhodnými prvkami. Tapety a nástenné maľby s rastlinným motívom sú ideálnym spôsobom, ako môžete interiéru vdýchnuť nový život a esprit. Listy na stenách opticky zväčšia priestor, dajú mu istú porciu originality a vy si tak budete môcť užívať neštandardné spojenie s prírodou. S výzdobou vám pomôžu šablóny na maľovanie Tropical z našej ponuky. Či už stavíte na motívy ananásu, ibišteku, kaktusov, palmových listov, paprade alebo pre urban jungle typickej monstery či plameniakov, je len na vás. Isté je, že maľovanie na stenu pomocou šablón je v kurze. Efektné obrazce dosiahnete jednoducho a výsledok je naozaj pôsobivý, presvedčte sa sami!

Tropické motívy umiestnite na stenu aj na nábytok

Ak vás urban jungle štýl oslovil, je potrebné riešiť aj ostatné detaily týkajúce sa interiérového dizajnu. V akej farebnej škále by sa „rastlinný interiér“ mal niesť? K zelenej sa hodia pastelové aj univerzálne zemité odtiene.

Pri vašom výbere siahnite po béžovej, hnedej i ružovej. Ak však zbožňujete netradičnosť, nechajte vyniknúť dominantné farby od žltej až po exotickú oranžovú. Efektná je aj fialová a modrá. Naozajstnú zeleň dokážete dômyselne nahradiť maľbami a vhodne vybranými interiérovými ​​doplnkami. Nábytok z bambusu, dekoračné textílie a suveníry z dovoleniek majú v tomto interiérovom štýle dokonalé uplatnenie.

A kam vybrané rastlinné motívy umiestniť?

Odpoveď je – všade! Pokojne aj do kúpeľne, je to len na vás. Do kuchyne i kúpeľne sa hodí napríklad papradie, ktoré symbolizuje vlhké prostredie. Nebojte sa experimentovať, vytvorte si doma zelenú oázu. Šablónovými výtvormi si ozdobte kuchynskú linku, prípadne stenu, kde bude taký ananásový vzor pôsobiť veľmi „fresh“. Vstúpiť do domácnosti plnej zelených rastlín je naozaj príjemné a takýto zelený interiér očarí naozaj každého, kto doň vstúpi. Ak si urban jungle štýl vnesiete aj do pracovne alebo do spálne, nebude pre vás absolútne problém kvalitne relaxovať. Pri pohľade na tropické rastliny sa prenesiete tisíce kilometrov na exotické miesta, o ktorých nesnívame len v lete, ale po celý rok. Súhlasíte?

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu