TOP 7: Nálepky na stenu - stromy, kvety a príroda 11.Sep,2018

Nálepky na stenu sú stále v kurze. Ak ste ešte nepodľahli tomuto trendu, predstavíme vám niekoľko najobľúbenejších dekorácií s prírodnými motívmi, ktoré vám doslova učarujú.

Nálepka namiesto tapety alebo obrazu

Dekoračné nálepky sú v porovnaní s niektorými výraznými tapetami menej nápadné, no pri dobrom výbere mimoriadne efektné a vkusné. Komu teda nevyhovujú tapety, môže siahnuť práve po nálepkách. Tieto dekorácie na stenu môžu byť aj zaujímavou alternatívou obrazov. Dôvodov, prečo sa rozhodnúť pre samolepky , je samozrejme viacero. Výhodou je ľahká výmena motívu, ktorý časom zovšednel, no poteší aj nízka cena či jednoduchá aplikácia. Tieto dekoračné fólie výborne držia na stenách, ale napriek tomu nepoškodzujú ich povrch a po prípadnom odstránení po nich neostáva ani stopa. Spomenúť musíme tiež desiatky rozličných motívov, ktoré dávajú široké možnosti na dotvorenie atmosféry v každom interiéri.

1. Nálepka na stenu Strom s motýľmi

Nálepka na stenu strom

Prírodné ornamenty alebo motívy sa tešia čoraz väčšej obľube a sú neraz využívané aj vo svete módy. Samozrejme po nich radi siahajú bytoví dizajnéri.  Nálepka na stenu - Strom s motýľmi vnesie do vášho príbytku nevtieravú a pohodovú atmosféru.

2.  Nálepka na stenu do obývačky Bonsai

Nálepka strom na stenu

Teraz by mali zbystriť pozornosť milovníci miniaturizácie stromov. Nálepka na stenu Bonsai síce nebude najmenšia, ale zato ju môžete mať či už v obývačke, alebo v spálni stále na očiach. Môže byť vyhotovená v rôznych farebných odtieňoch. 

3. Strom s listami

Z niektorých moderne ladených interiérov často sála akási strohosť alebo dokonca až chlad. Neznamená to však, že to tak musí ostať navždy. Použite nálepku stromu s listami a váš interiér bude okamžite vyžarovať prívetivejšiu atmosféru.

4. Záhon kvetov

Nálepka na stenu kvety

Ak vás nudia fádne biele steny, pokojne siahnite po nálepkách s kvetmi, ktoré podobne ako ostatné prírodné motívy budú pozitívne vplývať na ráz miestnosti. Decentnú nálepku s kvetmi oceníte v spálni i v obývačke.

5. Púpava lekárska

Rovnaký efekt dosiahnete s nálepkou púpavy. Nálepka je vyrobená z mimoriadne odolnej samolepiacej vinylovej fólie. V prípade záujmu si môžete vyberať z množstva atraktívnych farebných odtieňov.

6. Samolepka Vetvička s vtáčikom

Nálepka na stenu vtáčik

Ani samolepka zobrazujúca vetvičku s vtáčikmi v ničom nezaostáva za ostatnými alternatívami a do interiéru prinesie oživenie, eleganciu i pôvab. Môže byť použitá nielen na stenu, ale aj na nábytok, dvere alebo sklo.

7. Nálepka na stenu Volavka pri vode

Volavka pri vode reprezentuje nálepky na stenu, ktoré v miestnosti pôsobia relaxačne a upokojujúco. Celkový efekt dokážete zvýšiť správnym výberom farebného odtieňa.

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu