Renovácia nábytku u vás doma – šablóny 10.Dec,2018

Stále populárnejšia „DIY“ tvorba, a teda „spravím si sám“, chytila za srdce mnohé tvorivé duše. Spoznali, že radosť z vlastnej práce a konečný výsledok majú priam nevyčísliteľnú hodnotu.

Takéto domáce „majstrovanie“ ponúka veľa výhod. Veľakrát platí, že ušetrí nemalé peniaze, ktoré sa potom môžu minúť na oveľa potrebnejšie základné nákupy.

Nápadité a lacné riešenie ako zo starého vytvoriť nové

Práve šablóny na nábytok nám túto možnosť ponúkajú. Sú finančne nenáročné a majú dlhú životnosť. Materiály, z ktorých sú vyrobené, sú pevné, odolné, trvácne a spoľahlivé. Manipulácia s nimi je jednoduchá a každá premena je zábavná a nenáročná. Po každom úkone sa šablóny ľahko vyčistia a uložia na svoje miesto. Tam ich opäť nájdeme, keď znova dostaneme chuť na zmenu.

Tvorivá činnosť je naozaj povznášajúca. Je to posolstvo od nás pre tento svet. Keď niečo vytvoríme, to je jedno čo, môže to byť aj skvelý obed alebo uprataná domácnosť, vložíme do toho kus seba. Nášho ducha. Časť z nás. My však nie sme ukrátení, ba priam naopak – úplne obohatení tým, že niekto druhý bude mať radosť a pocíti z vytvoreného diela záplavu harmónie.

Maľovanie cez šablóny

Zvládnu to aj malé deti. Šablóna sa priloží na príslušné miesto a buď s malou hubkou, alebo vhodným maliarskym náčiním, sa opatrne nanesie farba, ktorou postupne pretierame vzory v šablóne. Je to čistá práca, ktorá si však vyžaduje precíznosť, čas, ale aj veľké odhodlanie. Výsledok vás chytí za srdce. V akomkoľvek množstve a bez obmedzenia farieb si tak viete vykúzliť presne to, čo ste mali v predstavách. Môžete skombinovať rôzne druhy šablón – len sa hrajte! Bude to zábavné, pestré a originálne. Zapojte svoju fantáziu a na chvíľu sa vráťte do detských čias, kedy bol maliarom každý.

Zrenovujte si nábytok, dvere, stôl, stoly, stoličky, tácky či iné bytové doplnky – maľbou na nábytok

Nie je nič jednoduchšie, ako si šablónu objednať (a hneď niekoľko druhov) a potom sa pustiť do práce. Vdýchnite nový život starým kúskom nábytku, ktoré ste z ľútosti alebo kvôli pekným spomienkam nevyhodili. Teraz máte jedinečnú príležitosť prejaviť, čo vo vás drieme a čo sa vo vás ukrýva. Talent sa ukáže, ak sa to okoliu, ale predovšetkým vám samotným – bude páčiť. Keď vás spokojnosť zaplaví teplom, zahreje na duši. Uvidíte, že s tým nebudete vedieť prestať. Vždy sa nájde niečo, čo bude potrebné zrenovovať. Môže to byť naozaj čokoľvek, veď tieto šablóny sú univerzálne „pomocníčky“, ktoré vám ušetria kopu peňazí. Už nemusíte kupovať drahý nový nábytok, ale trochu sa pohrajte s tým starým. Možno sa z vás časom stanú profesionáli, ktorí sa tým budú živiť. J

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu