Panoramatické obrazy ako dominanta priestoru: Ktoré kúsky sa oplatí si zadovážiť? 26.Apr,2019

Širokouhlý obraz dokáže v interiéri divy! Zmení nudnú stenu priam na majstrovské dielo a rozhodne na seba strhne všetku pozornosť.

Ak hľadáte dominantný kúsok, ktorý bude neprehliadnuteľným doplnkom, neváhajte a stavte na obrazy panorámy.

Panorámy ponúknu vášmu bývaniu iný rozmer

V modernom umení sú panoramatické obrazy jedny z najobľúbenejších. Skvelo vyniknú na majestátnych stenách a dodajú priestoru ten správny glanc. V našej ponuke na vás čaká takmer sedemsto rôznych panoramatických obrazov.

Pôsobivé sú najmä panoramatické fotografie prírody, ktoré vás dostanú svojou autentickosťou. Sila našich veľhôr - Tatier alebo romantika v podaní rozkvitnutého levanduľového poľa, tulipánov, rannej rosy, detail orchideí, ruží či slnečníc? Vlčie maky, stromy alebo lúky môžu visieť aj u vás doma, panoramatické obrazy sú klasikou, ktorá premení vašu stenu na zaujímavý priestor.

Máte chuť na tajomný a neprebádaný vesmír? Nech sa páči, panorámy s touto tematikou vás vtiahnu do magických kútov nekonečného vesmíru.

Do spálne zvoľte zmyselnú panorámu

Akt zameraný na krásu nahého ženského tela, prípadne detail zvodných pier či magický pohľad? Vyberte si obraz, ktorý bude skvelo dopĺňať váš interiér.

Ak túžite po nadčasovom kúsku, poobzerajte sa aj po architektonicky ladenom motíve. Vysvietený Brooklyn Bridge, majestátna Socha Slobody alebo Times Square, kde čas beží rýchlejšie ako kdekoľvek inde na svete? Aj také Koloseum či Big Ben majú svoje čaro, dokážu vám to, ak ich necháte visieť v jednej zo svojich izieb.

V pracovni skvelo ukážu obrazy v športovom duchu alebo „auto moto“ kúsky. Ktorý muž by netúžil mať doma pôsobivý obraz legendárneho Cadillacu? V kuchyni alebo v jedálni úžasne vyniknú obrazy s gastro tematikou, efektný a obľúbený je motív kociek ľadu, pečiva alebo aj kávy. Pohľad na svieže citróny sa ideálne hodí aj do kaviarne a fotografia pizze do talianskej reštaurácie. Nikdy nič nepokazíte ani zátiším s chutnými dobrotami. Samozrejme, v panoramatickom, širokouhlom prevedení.

Vneste do domácnosti novú perspektívu obrazom

Ak hľadáte pútavý interiérový doplnok, dekoráciu, ktorá povýši vašu domácnosť na iný level, stavte jednoznačne na panoramatické obrazy z našej ponuky. Máme ich skvelo roztriedené v kategóriách, preto stačí len popremýšľať nad izbou, kam obraz plánujete zavesiť, jeho motívom, a hor sa do hľadania toho ideálneho kúska. Panoramatické obrazy oživia nielen moderný interiér, ale aj vintage domácnosť, prípadne romanticky ladený príbytok.

Ak nemáte chuť na nič konkrétne, stavte na abstraktné obrazy, ktorými nikdy nešliapnete vedľa, najmä ak je váš domov zariadený v minimalistickom duchu. Chcete v interiéri netradičný dekor? Nechajte si nami vyhotoviť grafický náhľad troj alebo päť dielneho obrazu, zašleme vám k nemu aj cenovú ponuku. U nás si jednoducho vyberie každý!

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu