Oživte detskú izbu rýchlo a jednoducho: Pomôžu vám nálepky na stenu! 29.Mar,2019

Stačí ich nalepiť a z detskej izbičky sa razom stane domov zvieratiek alebo rozprávkových postavičiek, ktoré deti zbožňujú a nesmú chýbať v ich svete fantázie. K dispozícii sú nálepky pre najmenšie deti aj pre škôlkarov či školáčikov. Stačí si vybrať svojho obľúbenca a izbička naberie celkom nový ráz.

Či už zariaďujete novú detskú izbu, prípadne je tá súčasná už „opozeraná“ a chcelo by to oživenie a zmenu, je potrebné miestnosť trochu vynoviť. Ak nechcete maľovať, tapetovať a vynaložiť veľa úsilia pri inom dekorovaní alebo kúpe nového nábytku, stavte na šikovné detské nálepky na stenu. Samolepky detskú izbičku rozjasnia a rozveselia bez toho, aby ste museli investovať stovky eur do profesionálnej výmaľby a takisto nemusíte ani celkovo zmeniť charakter miestnosti. Samolepky môžu okrem steny spestriť nábytok alebo okno.

Samolepky na stenu potešia chlapcov aj dievčatá

Pre chlapčekov sú autá, lode alebo motorky jasnou voľbou, ale aj dievčatká sa radi hrajú s vláčikmi alebo autíčkami, očariť ich takmer vždy dokážu motýle, vtáčiky alebo mačičky. Keď sa navyše zvolí ich obľúbená farba, máte vyhraté. Môžete zvoliť nenápadný, jemný motív i výrazný, dominantný obrázok, ktorý na seba upúta už pri vstupe do detskej izby. Vhodne zvolenými detskými samolepkami môžete udržať pozornosť tých najmenších počas prebaľovania. Kto má deti, určite nám dá za pravdu. Niekedy je naozaj veľmi ťažké prebaliť alebo prezliecť dieťa na prebaľovacom pulte, obzvlášť vo veku 6 - 12 mesiacov. V takom prípade na stenu nalepte parťáka, vďaka ktorému bude vaše dieťatko sústredené a nebude sa na prebaľovacom pulte všemožne mykať a krútiť.

Praje si vaše dieťa domáceho maznáčika? Žiaden problém!

Najčastejším dôvodom, prečo rodičia nechcú zaobstarať do bytu alebo domu zviera, je ten, že skôr či neskôr to budú oni, kto sa o domáceho maznáčika bude starať. Doprajte dieťaťu efektnú samolepku, ktorá sa stane súčasťou jeho hravého priestoru. Aspoň do určitého veku môže byť pre vašich najmenších útechou samolepka na stenu s ich obľúbeným zvieratkom.

Dekorujte nábytok samolepkami, zmeníte priestor

Nielen stena, ale aj taká posteľ či skriňa môže pútať pozornosť a hýriť nápadom. Ten mu zaručene dodajú detské nálepky na stenu, ktoré si môžete vybrať z desiatok rôznych pútavých prevedení. Priestor plný hravosti a bezstarostnosti vyčarujete efektnými samolepkami, ktoré sa jednoducho aplikujú a dokážu zmeniť miestnosť na izbu plnú fantázie. Je len na vás, či si vyberiete farebnú nálepku, ktorou vyzdobíte stolík alebo napríklad aj zrkadlo, alebo zvolíte čierny kúsok, ktorý na farebnej stene dokonale vynikne. Vytvorte vašim ratolestiam miesto plné pohody a rozprávkových motívov, ktoré budú milovať ešte viac ako doteraz.

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu