Monet u vás v obývačke: Doprajte svojmu domovu punc originality a luxusu 01.Feb,2019

Ste fanúšikom maliarskych skvostov a túžite po diele známeho velikána, no nemôžete si ho dovoliť ako väčšina bežných smrteľníkov? Obrazy na plátne váš problém hravo vyriešia.

Umeniu sa hranice nekladú, platí to aj pri zariaďovaní a zútulňovaní vášho príbytku. Ak chcete svojej domácnosti vdýchnuť exkluzívny akcent, mali by ste sa zamerať na výrazné detaily. Jednými z nich môžu byť aj neprehliadnuteľné obrazy na stenu. Ak prahnete po kúsku, ktorý oživí naoko nudnú stenu, stavte na obrazy Moneta – majstra impresionizmu, ktorého obrazy učarovali celému svetu. Stavíme sa, že živelné diela tohto svetoznámeho maliara ste už niekedy v živote obdivovali. Ich lesk, autenticita a súhra farieb, zanechajú dojem na každého, kto má estetické cítenie. Nezabudnuteľný prvý dojem z vašej domácnosti môžete vytvoriť šikovne prostredníctvom obrazov na stenu, ktoré dýchajú históriou a noblesou.

Reprodukcie maľovaných obrazov pozdvihnú každý interiér

Repliky najznámejších umelcov a maliarov môžu visieť aj u vás, bez toho, aby ste minuli majland. Nemusíte sa báť, že tlačené reprodukcie budú pôsobiť nereálne, nami ponúkané diela sú na nerozoznanie od originálu. Ako je to možné? Digitálne vytlačený obraz je vďaka kvalitnému plátnu až fascinujúco identický. Monetom, Klimtom, Gauguinom, Da Vincim, Van Goghom, Picassom a mnohými inými sa tak bez problémov môžete pochváliť aj vy, stačí si vybrať zo stoviek verných replík. Efektné obrazy na plátne dodajú vášmu domovu želaný ráz, a ak stavíte na Claude Moneta, buďte si istí, že atmosféra nezabudnuteľných chvíľ, ktoré zachytil na plátno, sa prenesie aj k vám domov.

„Ukradnite“ si do obývačky Východ Slnka alebo niektorý z motívov záhrady v Giverny

Famózny Monet môže mať čestné miesto aj u vás. Dáte prednosť spálni, predsieni alebo priamo obývacej izbe? Kam tohto fenomenálneho francúzskeho umelca, „otca“ impresionizmu zavesíte, je len na vás. Mnohé Monetove obrazy pochádzajú z jeho milovanej záhrady v Giverny, ktorá je jeho veľdielom sama o sebe. Talentovaný maliar totiž okrem maľby miloval aj záhradkárčenie. Prekrásnu záhradu s jazierkom, ktorá sa stala inšpiráciou pre mnohé jeho obrazy, vytvoril vlastnými rukami. Možno aj preto ju s takou láskou a autenticitou zvečňoval. Ako je pre tohto Francúza vlastné, vo svojich maľbách vyzdvihol každučký detail prostredia a urobil ho veľkolepým. Jeho diela patria medzi najdrahšie na svete právom, keď sa na ne zadívate, dokážete sa preniesť do nekonečnej ríše fantázie a snov. Ak vášmu domovu chýbajú farby a závan prírody, Claude Monet a jeho živelné obrazy budú pre vás tým pravým orechovým.

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu