Darček na Valentína? Vneste do vášho domova romantiku a vášeň prostredníctvom obrazov! 08.Feb,2019

Romantické dekorácie boli so sviatkom všetkých zamilovaných späté odjakživa. Interiéru dokážu vdýchnuť kus srdca a najmä, obdarovanému budú neustále pripomínať lásku, s ktorou boli venované.

Vášeň bola odjakživa témou umelcov, ktorí ju zobrazovali vo svojich dielach. Vniesť do svojho príbytku si ju môžete aj vy obrazmi lásky. Tie dokážu vyvolať pocity nehy, útulnosti a radosti z partnerského vzťahu. Romantické motívy alebo jemná erotika v nás dokážu prebudiť tie najsilnejšie pocity, zároveň osviežia miestnosť a dodajú jej tú správnu harmonickú atmosféru.

Ak vám prídu kvety a bonboniéra v rámci Valentína nudné a stereotypné, stavte na obrazy so zamilovanými vzormi alebo fototapety so srdiečkami. Ako darček pre priateľa budú príjemným spestrením. Samozrejme, môžete k ním ešte prihodiť nejakú inú drobnosť, ktorej sa vaša polovička istotne tiež poteší.

Srdce ako symbol lásky, domova, rodiny a spolupatričnosti

Zamilované obrazy sú jednoducho nadčasové a vedia znásobiť teplo domova. Ak vás stále trápi ten správny darček na Valentína, pozitívne ladený obraz so srdiečkom to povie za vás. Zaujímavé sú tiež fotografie alebo zobrazenia dvojíc ako symbolu nespútanej vášne, zmyselnosti a živočíšnej túžby. Umiestniť si ich môžete do spálne, skvelo sa budú vynímať napríklad nad posteľou a miestnosti dodajú erotický náboj.

Vedeli ste, že symbol srdca zlepšuje náladu, odbúrava stres a dokáže pocity lásky a súznenia privolať? Správne zvolený obraz dokáže atmosféru tepla domova podčiarknuť, vneste spolupatričnosť aj k vám domov! Je dokázané, že pocity lásky dokážete upevniť práve starostlivo vybranými dekoráciami, medzi ktorými nesmú chýbať spoločné fotografie, romantické doplnky a drobnosti, ktoré partnerov spájajú.

Darček pre manželku vyberajte s citom

Nie, obraz lásky nemusí byť prvoplánový, pokojne môžete pri jeho výbere staviť aj na abstraktnosť, prípadne jemné náznaky. Čo poviete na motív prepletených rúk, labutí, nežných kvetov alebo romantickej prechádzky či plavby?

Efektné určite je aj zobrazenie milencov alebo akt zvádzania, či priamo maznanie alebo šteklivý akt. Výber je na vás, no vedzte, že aj váš príbytok môže pôsobiť ako romantická rozprávka. Stačí svojej láske zaobstarať výnimočný obraz, ktorý vaše puto znásobí pri každom pohľade naň. Inšpirujte sa našimi plagátmi s nápisom “Love” alebo obrazmi lásky. Kvalitné plátno a grafika robí z týchto romantických kúskov doslova umelecké dielo.

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu