5 tipov, ako skrášliť kuchyňu: Tieto dekory ju premenia na štýlový priestor! 31.May,2019

Zariaďujete kuchyňu a túžite po trendy interiéri, ktorý nebude len typickým miestom na prípravu jedla? Ak ju chcete oživiť, vneste do nej zaujímavý akcent a pozdvihnite celý priestor na celkom novú úroveň. Aké doplnky a dekorácie do kuchyne vám v tom pomôžu?

Stavte na nástenné doplnky, ktoré dokážu behom chvíľky zmeniť charakter interiéru. Ktoré patria medzi najobľúbenejšie a ktorými dokážete vytvoriť v domácnosti originálnu, útulnú atmosféru?

1.Stačí jeden výrazný detail a kuchyňa ožije

Ako premeniť fádne múry na zaujímavé miesto, z ktorého nebudete vedieť odtrhnúť zrak? Nalepte si na jednu stenu fototapetu! Môžete si vybrať tú pravú zo širokého spektra motívov - lahodných šálok horúcej kávy, kávových zŕn, citrusov a ďalšieho šťavnatého ovocia, čili papričiek, kokteilov, korenia, rôznej zeleniny, sviežich prírodných motívov alebo obyčajného ľadu. Hodia sa tiež vyobrazenia kvetov, prírody a neutrálne motívy. Aj staršia kuchyňa tak dostane nový vzhľad jednoducho a rýchlo! Prečo práve realistické fototapety? Ľahko sa udržiavajú a vyzerajú maximálne efektne! Táto drobná, no pútavá zmena v miestnosti dodá priestoru luxusný vzhľad, ktorý je veľmi moderný a hodí sa aj do kuchyne so staršou kuchynskou linkou.

2.Obraz do kuchyne? Perfektný nápad, ktorý zaujme!

Ak ste doteraz hľadali niečo, čo by upútalo pozornosť každého, kto vkročí do vašej kuchyne, máme pre vás tip – stavte na obraz! U nás nájdete efektné obrazy doslova od výmyslu sveta, môžete si vyberať zo stoviek rôznych prevedení. Pôsobivé reprodukcie, realistické obrazy tlačené na plátno, abstraktné kúsky, obrazy svetových metropol, vyobrazenia legendárnych filmových momentov a desiatky ďalších neopakovateľných prevedení priamo na kvalitnom plátne. Vneste do vašej kuchyne prvok, ktorý z nej urobí jedinečné miesto!

3.Zútulnite kuchyňu drobnými nálepkami

Aj malá zmena je zmena. Čo tak zútulniť kuchyňu motivačným citátom na stenu alebo zaujímavým prvkom, ktorý zobrazuje súdržnosť rodiny? Vyberte si z množstva krásnych motívov, máme ich prehľadne zoradené a vy si tak viete vybrať rýchlo a jednoducho presne to, čo chcete. Či už stavíte na „strom lásky“, motív kvetov alebo abstraktný ornament, je na vás. Rozhoduje aj miesto, kam nálepky umiestnite. Pokojne nimi môžete vyzdobiť aj okná alebo kuchynskú linku či ostatný nábytok.

4.Malá šablóna dokáže veľké divy

Do kuchyne patrí neodmysliteľne šálka horúcej kávy! Naservírujte si v rámci ranného rituálu jednu na stôl a druhú si natrvalo umiestnite napríklad na stenu v podobe efektného dekoru, ktorý si vytvoríte sami pomocou šablóny.

5.Štýlový doplnok v podobe plagátu zaujme v každej kuchyni

Moderné plagáty sa uplatnia v každej domácnosti, dokážu do priestoru perfektne vniesť jedinečnosť a originalitu. Jediné, čo musíte pri ich výbere brať do úvahy, je rozmer, motív a samotný rám. Ak máte veľkoryso riešenú kuchyňu, poster so zaujímavým motívom môžete zavesiť alebo aj položiť na nábytok. Dômyselným riešením je kompozícia viacerých plagátov, ktoré spolu vytvoria naozaj originálny dekor. Vybrať si môžete z rôznych typov rámov – klipové verzie, drevené i hliníkové kúsky. Inšpirujte sa, kuchyňa je pre niekoho srdcom domácnosti. 

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu