Tapeta Quad 29029 - vinylová

Zadajte vlastný rozmer:

 cm

37,00 €

vyrobíme a dodáme do 10 pracovných dní doprava od 3€ ale aj zadarmo

Vinylová tapeta podľa vlastného rozmeru:

Interiérové tapety zažívajú nebývalú renesanciu. Dôvodov je viacero – moderný vzhľad, kvalitné spracovanie a výber materiálov, vďaka ktorým nie je problém ani s ošetrovaním povrchu tapiet. Ak naši zákazníci uvažujú o tapetách, veľakrát uprednostnia práve tie vinylové. Vinylové tapety sú totiž známe svojou výdržou a veľmi dobrou odolnosťou voči vlhku a vode, nezriedka sa preto inštalujú aj do kúpeľní. Zároveň majú dostatočnú hrúbku, vďaka čomu dokážu prekryť rôzne nerovnosti a trhliny. Pridajte k tomu bezproblémovú údržbu a dostanete tapetu, ktorá skvele vynikne doslova všade, na každej stene a v každom interiéri.

Skutočne, tapety sa zmenili – tie, ktoré sú v ponuke nášho eshopu, vynikajú nie len po estetickej, ale aj funkčnej stránke. Tie vinylové zvlášť, veď odolajú aj tečúcej vode, vďaka čomu môžu slúžiť ako veľmi dobrá alternatíva napríklad kuchynského obkladu. Zároveň sú odolné voči oderom a vyznačujú sa farebnou stálosťou, preto v kompaktnom stave dokážu vydržať aj viac ako 10 rokov. Ak potrebujete oživiť interiér vášho príbytku, chaty alebo kancelárie a viete, že sa v ňom nie vždy dbá na opatrnosť pri manipulácii s tekutinami alebo inými predmetmi, potom zvoľte práve tento druh tapiet.

Na sklade máme stovky vinylových tapiet na stenu s rôznymi motívmi. Nájdete u nás vyložene umelecké momenty, abstraktné vyobrazenia, motívy krajiniek či feng-shui, rovnako ale tiež tapety s výjavmi zo sveta športu, hudby alebo techniky. Tapety môžete ladiť do interiéru nie len podľa motívov, ale aj na základe farebnosti a odtieňov. Ak potrebujete interiér presvetliť, choďte do svetlejších a pastelových farieb, v prirodzene svetlých miestnostiach zase vyniknú tmavšie motívy, ktoré dodajú vhodný kontrast medzi svetlom a „temnotou“.

Vinylovú tapetu odporúčame na stenu do kuchyne, do kúpeľne, do obývačky alebo do spálne. Môžete ju lepiť aj na steny s omietkou /pucovkou/, hladké sadrové stierky, omietka bez náteru. Vinylové fototapety majú skvelú schopnosť prekrytia napríklad aj popraskaných stien a dajú sa použiť aj na mierne krivé steny. Je vedeodolná, odolná voči oteru a farebne stála. Vinylovú fototapetu môžete pretrieť aj vlhkou handričkou. Hrúbka vinylovej fototapety je až 350g/m2. Prevedenie je hladká štruktúra /najčastejšie používaná/. Ak máte záujem o vinylovú fototapetu štrukturovanú ako je napríklad štruktúra piesku, plátna, pokrčenia, atď. na požiadanie vieme vyrobiť fototapetu štrukturovanú alebo z vlastnej fotografie. Stačí si len vybrať z našej ponuky prípadne nás kontaktovať s Vašou individuálnou požiadavkou.

Zadajte si rozmer šírka v cm x výška v cm. Cena foto tapety sa Vám automaticky prepočíta. Uvedená cena bez zadania Vášho rozmeru je za 1m2. Pri odoslaní Vašej objednávky Vám do 24 hodín zašleme na Váš email grafický náhľad na odsúhlasenie, /schválenie/ ako bude fototapeta vyzerať pri Vami zadanom rozmere. Kontrolujte si preto Vašu emailovú schránku, aby sme mohli po odsúhlasení vyrobiť Vašu novú fototapetu čo najskôr.

Ak ste nenašli vhodný obrázok, vieme Vám vyrobiť akýkoľvek motív aj z fotobanky www.fotolia.com 
Stačí ak nám zašlete čislo Vami vybraného obrázku /nachádza sa v spodnej časti obrázku na pravej strane/ prípadne link a rozmer fototapety aký potrebujete, na email: info@decotrend.sk zašleme Vám grafický náhľad ZADARMO spolu s  cenovou ponukou. Alebo nám môžete zavolať v pracovné dni /pondelok - piatok/ od 8:00 do 16:00  na telefónne číslo 0948 504 403 radi Vám pomôžeme.

Technické parametre vinylovej fototapety:

1. Farebosť stála, vodeodolnosť, odolnosť voči oteru, prepúšťa paru aj vlhkosť
2. Fototapeta vinylová - Gramáž 350g/m2
3. Šírka jedného výtlačku /pásu/ je od 1 cm do 126cm. Ak bude mať Vaša fototapeta rozmer 250cm x 260cm bude rozdelená na dve rovnaké časti o rozmeroch 125cm x 260cm + 125cm x 260cm. Je to vhodné na lepšiu manipuláciu a lepenie fototapety.
4. Vinylová fototapeta sa lepí bez zakladania /preloženia/
    Lepidlo na Vinylovú fototapetu nájdete aj v našej ponuke TU

NÁVOD NA LEPENIE VINYLOVEJ FOTOTAPETY    PDF na stiahnutie

Lepidlo na Vinylovú fototapetu nájdete aj v našej ponuke TU 
Materiál a náradie na lepenie fototapety
1. Nádoba na prípravu lepidla
2. Valček na tapetovanie
3. Nôž na papier, orezávač
4. Odmerka, ceruzka, pravítko
5. Lepidlo na papierové fototapety
6. Štetec na lepidlo
Odporúčame – fototapety lepte minimálne 2 – 3 osoby.
Príprava podkladu / steny
1. Steny pokryté sádrovou omietkou, sadrokartónové steny a iné savé povrchy natierame vhodným lepidlom na tapety.
2. Maľované steny - vyčistíme maliarskym mydlom ( 50-100 g/1 l vody ) smerom zdola hore. Pretrieme steny brúsnym papierom , aby sme uľahčili lepšie nanesenie lepidla.
3. Steny , ktoré už boli tapetované – použijeme prostriedky na odstránenie fototapiet. Tapetu navlhčíme pomocou hubky , alebo štetky. Po navlhčení ( cca 15 minút ) odstraňujeme tapetu pomocou špachtle, začíname smerom od hora dolu.
4. Ak naliepame fototapety cez vypínače, je nevyhnutné vypnúť elektrický prúd, demontujeme vypínače a prelepíme ich izolačnou páskou. Fototapety je nutne  pred lepením nasucho skontrolovať spoje.
Príprava na tapetovanie
1. Počas nanášania lepidla bude potrebný stôl , alebo miesto na podlahe.
2. Pred tapetovaním je potrebné rozvinúť všetky časti fototapety, či nemajú chybu , deformáciu , či je správna farebnosť, a či sú všetky časti fototapety.
3. Lepidlo na fototapety je nevyhnutné pripraviť podľa návodu určeným výrobcom.
Tapetovanie
1. Vyberieme si miesto, na ktoré chceme nalepiť fototapetu. Pomocou pravítka si jemne načrtneme líniu okrajov fototapety. Na nanesenie lepidla použijeme štetku prípadne valček.
2. Fototapetu potierame lepidlom na nepotlačenú časť tak, aby sme zbytočne dlho neprechádzali lepidlom cez fototapetu. Je potredné dodržať rovnaký čas na vsiaknutie lepidla na fototapetu ako aj na stenu
3. Prvý kus priložte presne na označenú líniu. Od tohto kroku závisí celkové nalepenie fototapety. Jemne pritískame fototapetu rukami, až sa začne priliepať na stenu.
4. Valčekom pretierame fototapetu smerom od hora dole, a zo stredu von. Pretierame tak, aby nevznikli vzduchové bubliny a aby lepidlo vsiaklo rovnomerne. Menšie vzduchové bubliny , ktoré sa nedajú odstániť valčekom by mali zmiznúť po zaschnutí lepidla.
5. V prípade viacčasťových fototapiet, jednotlivé časti lepíme tesne vedľa seba tak, aby nám vzory navzájom na seba nadväzovali. Zbytky lepidla odtránime jemne pomocou čistej handričky.
Najčastejšie chyby:
V prípade , ak sme nechali lepidlo poôsobiť krátko na fototapete, môžu nám vzniknúť väčšie vzduchové bubliny
Rochádzajúce sa fotatapety v rukách – lepidlo pôsobilo príliš dlho, alebo bolo použité nevhodné lepidlo
Kontrola všetkých častí fototapety okamžite po doručení tovaru

 

Dôležité:
Po obdžraní fototapety je potrebné ju skontrolovať, či sú všetky časti fototapety, či je správna farebnosť, alebo či tam nie sú chyby , alebo iné poškodenie. Tovar je možné reklamovať iba kompletný v pôvodnom balení. Skontrolujte si vždy sériu, vzor a farebnosť. Zistite si, či zakúpená metráž tapiet vystačí na vytapetovanie určenej miestnosti. Reklamovaný tovar nesmie byť použitý v prípade reklamácie.To znamená pred samotným použitím tovaru je  potrebné skontrolovať farebnosť, počet kusov a či jednotlivé diely k sebe patria /pasujú/.V prípade že tomu tak nie je /tovar má vady spôsobené výrobou/ môže kupujúci zakúpený tovar reklamovať.Jedná sa hlavne o fototapety, nálepky a obrazy.. Porovnajte si farebnosť viacerých roliek navzájom. V prípade strihania nestrihajte všetky rolky naraz, ale postupne. V prípade, že Vám chýba z nejakého dôvodu časť fototapety, faktúry alebo návodu na použitie urýchlene nás kontaktujte. Reklamovať sa dajú iba celé rolky.Reklamácia sa nevzťahuje na fototapety, ktoré už boli použité (nanesenie lepidla na fototapetu, nalepenie fototapety na stenu a podobne). Za prípadné škody, ktoré nastali pri použití fototapety nezodpovedáme. Je nevyhnutné dodržať pracovný postup a použiť vhodné lepidlo na fototapety.

Vinylová fototapeta je vyrobená na báze vinylových vlákien. Je veľmi odolná a hrubá na dotyk. Tento druh tapety je vhodný prakticky na akýkoľvek povrch na stene okrem zrna väčšieho ako 1mm. Nie je vhodná na veľmi savé a ľahké povrchy ako je napríklad sadrokartón. Je vhodná aj na kuchynskú zástenu ak budete lepiť priamo na stenu. Vinylové fototapety majú skvelú schopnosť prekrytia napríklad aj popraskaných stien a dajú sa použiť aj na mierne krivé steny. Má výborné izolačné vlastnosti a taktiež tlmia zvuk. Najlepšie vyniknú na celej stene najmä v obývačke, jedálni, chodbe, spoločenskej miestnosti.

Šírka jedného výtlačku /pásu/ je od 1 cm do 126cm. Znamená to, že ak bude mať Vaša fototapeta rozmer napr. 240x200 bude rozdelená na dve časti /pásy/ o rozmeroch 120x200 + 120x200. Uľahčuje to manipuláciu a aj samotné lepenie fototapety.  Vinylové fototapety na stenu sa lepia bez preloženia - zakladania. V prípade objednania fototapety na celú stenu, doporučujeme pridať minimálne po 2 cm na každej strane ako rezervu. Steny je vhodné natrieť penetračným roztokom minimálne 24 hodín pred aplikáciou lepidla. Dodporučujeme použiť lepidlo značky METYLAN /Special/. Lepidlo nie je súčasťou balenia.

Ak ste nenašli vhodný obrázok, vieme Vám vyrobiť akýkoľvek motív aj z fotobanky www.fotolia.com 
Stačí ak nám zašlete čislo Vami vybraného obrázku /nachádza sa v spodnej časti obrázku na pravej strane/ prípadne link a rozmer fototapety aký potrebujete, na email: info@decotrend.sk zašleme Vám grafický náhľad ZADARMO spolu s  cenovou ponukou. Alebo nám môžete zavolať v pracovné dni /pondelok - piatok/ od 8:00 do 16:00  na telefónne číslo 0948 504 403 radi Vám pomôžeme.

Vlastnosti - Vinylová fototapeta
1. Stála farebosť, umývateľnosť, odolnosť voči oteru, vodeodolnosť, prepúšťa paru aj vlhkosť
2. Fototapeta vinylová - Gramáž 350g/m2
3. Šírka jedného výtlačku /pásu/ je od 1 cm do 126cm. Ak bude mať Vaša fototapeta rozmer 250cm x 260cm bude rozdelená na dve rovnaké časti o rozmeroch 125cm x 260cm + 125cm x 260cm. Je to vhodné na lepšiu manipuláciu a lepenie fototapety.
4. Vinylová fototapeta sa lepí bez zakladania /preloženia/
5. Lepenie: bez zakladania. Odporúčame lepidlo METYLAN na konkrétny povrch /špeciál/.

Okrem hladkej štruktúry môže mať vinylová fototapeta štruktúru piesku, plátna, omietky. V prípade, ak máte záujem o štruktúrovanú vinylovú fototapetu, kontaktujte nás emailom: info@decotrend.sk 

Na zvýšenie odolnosti fototapety doporučujeme TEKUTÚ LAMINÁCIU. Tekutá laminácia je vhodná hlavne na povrchy, kde hrozí vyššie riziko mechanického poškodenia. Ide o jemný tekutý ochranný filter, ktorý sa nanesie na povrch fólie.
Cena laminácie je 8,50 / 1m2
V prípade záujmu o tekutú lamináciu nám to napíšte do poznámky pri objednávke.

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu