Jednoduché maľovanie obrazov krajiny od A po Z 06.Mar,2024

Objavte svet maľovania na plátno od začiatku až po dokonalosť! Nechajte sa sprevádzať procesom maľovania pre začiatočníkov, poskytujúc tipy, triky a krok za krokom sprievodcu, aby ste sa stali majstrom svojho umeleckého remesla. Získajte inšpiráciu a dôveru vo svoje umenie!

Krajina na plátne: Objavte krásy krajinomaľby v online kurze „ Krajinomaľba od A po Z „

Maľovanie krajiny je umenie, ktoré nám umožňuje vnímať a vyjadrovať krásu sveta okolo nás. Ak ste vždy túžili po tom, aby ste sa naučili zachytiť scenérie a prírodu na plátne, máme pre vás skvelú správu. Nový kurz krajinomaľby je tu, aby vás viedol na ceste objavovania a vytvárania nádherných obrazov.

Rozvíjajte svoj umelecký potenciál

Kurz krajinomaľby je nielen o maľovaní, ale aj o rozvíjaní vášho umeleckého potenciálu. Profesionálna lektorka vás bude vás zoznámi s technikami, ktoré potrebujete na to, aby ste mohli vytvoriť svoje vlastné majstrovské diela.

Popis kurzu:

Kurzom Krajinomaľby od A do Z vás prevedie Hana Danková, maliarka a dlhoročná lektorka kurzov maľby a kresby. Postupy , ktoré sa naučíte  môžete aplikovať na olejomaľbu, akryl, kvaš, tempery a podobné krycie techniky, nie na akvarel.

Kurz je určený pre mierne pokročilých. Dôležité je, aby ste mali k dispozícii pomôcky na zvolenú techniku a vedeli, ako sa s nimi zaobchádza.

V kurze sa naučíte:

  • ako maľovať stromy, aby boli plastické
  • ako miešať prírodné odtiene zelenej
  • ako maľovať oblohu a mraky
  • ako maľovať vodu stojatú alebo tečúcu
  • ako tvarovať zákruty a zákruty ciest a vodných tokov
  • ako dostať do zelenej krajiny svetlo
  • ako maľovať zasneženú krajinu
  • ako pracovať podľa fotografie alebo priamo v plenéri

Pozrite si lekcie zadarmo >>>

V úvode sa naučíte maľovať jednotlivé oddelené prvky krajiny – stromy, oblohu, mraky, potoky a podobne. Ďalej si v priebehu kurzu namaľujete celkom šesť krásnych obrázkov, na ktorých si precvičíte všetky stránky krajinomaľby dohromady. Osvojíte si zásady kvalitnej kompozície, naučíte sa pracovať v plenéri aj podľa fotografií.

Spoznajte krásu prírody

Krajinomaľba vám umožní priblížiť sa k prírode a vnímať ju novým spôsobom. Bude vás inšpirovať k objavovaniu rôznych scenérií, od hôr po pláže, od lesov po polia. Každá lekcia vás prenesie do inej časti sveta a naučí vás zachytávať jedinečné aspekty každej krajiny.

Pustite sa do skvelého dobrodružstva maľovania. Naučte sa ovládať štetec a farby tak, ako ste si nikdy nemysleli, že je možné. Vyjadrite svoje city a pocity voči prírode prostredníctvom svojich obrazov. Video kurz je dostupný online, umožňuje vám študovať kedykoľvek a kdekoľvek.

Obľúbený kurz krajinomaľby nie je len o učení sa nových techník maľovania, ale aj o objavovaní krásy prírody a vyjadrovaní svojej kreativity. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť začať svoju umeleckú cestu a dajte svojmu umeleckému vnímaniu voľný priestor!

Članok môžete komentovať ...

Copyright © 2010 - 2024  Decotrend

Web stránky Neonus s.r.o. Hosting Firmhosting.eu